Načítavam
INFO

Dogtrace

polovnictvonasalaska.sk 09.08.2023 10:58
Priblížme si výrobky od výrobcu značky DOGtrace

 Priblížme si výrobky od výrobcu značky DOGtrace


Pri výrobe jednotlivých produktov výrobca spolupracuje je s veterinármi a kynológmi, pričom berú do úvahy požiadavky a skúsenosti svojich zákazníkov. Produkty sú zamerané na zefektívnenie výcviku. Psím parťákom sa snažia ponechať prirodzenú voľnosť a majiteľom istotu, že ich majú pod dohľadom a kontrolou.
VNT electronics s.r.o. ako výrobca výcvikových pomôcok značky DOGtrace je členom asociácie ECMA (Electronic Collar Manufacturers Association). Cieľom asociácie je vyvíjať a vyrábať kvalitné a spoľahlivé tréningové systémy. Všetky produkty sú navrhnuté tak, aby spĺňali normy a bezpečnostné parametre ECMA, ktoré predovšetkým chránia bezpečie zvierat.

Funkcie výcvikových pomôcok a vyhľadávacích zariadení

Zvukový signál umožňuje prijímať tón pre psa v rovnakej intenzite nezávisle od jeho vzdialenosti. Môže dokonale nahradiť píšťalku.

Stimulačný impulz umožňuje v niekoľkých rôznych úrovniach aktivovať v prijímači upozornenia v podobe bezpečných stimulačných impulzov, ktoré pes vníma ako nepríjemný pocit na krku. Impulzy sa prenášajú dvoma bodmi na prijímači, je možné zvoliť si krátky alebo dlhý impulz.

Booster umožňuje rýchlo použiť vyššiu úroveň intenzity stimulácie, ako je nastavená u funkcie stimulačného impulzu. Využíva sa najmä pri krízových situáciách.

Vibrácia umožňuje v niekoľkých režimoch spustiť vibrácie v prijímači. Táto funkcia bola navrhnutá ako alternatívny spôsob komunikácie pre psov s poruchami sluchu alebo pre psíkov precitlivených na stimulačné impulzy. Môže sa použiť na upriamenie pozornosti psa na psovoda alebo ako pochvala pre psa.

Svetlo slúži pre jednoduchú lokalizáciu psa v tme. V niekoľkých režimoch dokáže spustiť svetelnú signalizáciu pomocou výkonných LED umiestnených v krabičke prijímača.

Sprejová stimulácia umožňuje v niekoľkých úrovniach aktivovať v prijímači upozornenie v podobe chladivého spreja, ktorý je nasmerovaný k psiemu ňufáku. Sprejové náplne sú k dispozícii ako parfumované alebo neparfumované.

Beeper je funkcia určená pre lov. Rozlišuje či je pes v pohybe alebo stojí. Nastavenia beeperu sa určujú podľa typu lovu, napr. pri love vtákov alebo diviakov. Podľa nastavenia tak potom prijímaš upozorňuje zvukovou alebo vibračnou signalizáciou.

Fence slúži ako akustická hranica, ktorá nás upozorní, keď pes prekročí nami nastavenú hranicu. Vzdialenosť od prijímača je možné nastaviť v okruhu 30 metrov až 2 kilometre. Pokiaľ pes hranicu prekročí začne prijímač vydávať prerušované zvukové znamenia.

Trasovanie umožňuje nahrávať trasu všetkých spárovaných a zobrazených vysielačov (obojkov) a prijímačov v mape. Po spustení nahrávania sa v mape začnú vykresľovať trasy. V mieste štekania bude linka silnejšia. Trasy je možné ukladať a spätne prehrávať.

Detekcia štekotu informuje a zaznamenáva v nahratej trase miesto, dobu a intenzitu štekania psa. Pri štekaní sa v aplikácii zobrazuje symbol informujúci o intenzite štekotu.

 

Elektronické výcvikové obojky

d-control sady d-control sa skladajú z vysielača a prijímača. Sú spoľahlivým, efektívnym a bezpečným prostriedkom pre výcvik a vybudovanie si pozitívneho vzťahu medzi človekom a psom. Umožňuje vykonávať korekciu nežiadúceho správania v správny čas s ohľadom na voľnosť a temperament psa. Výcvikový obojky sú vhodné pre majiteľa, ktorý sa zaoberá športovou alebo loveckou kynológiou. Ďalej je určený pre majiteľov, ktorí majú problém s privolaním psíka a chcú si zabezpečiť, aby im psík neušiel po stope zveri. Všetky prijímače sú vodotesné a vyvinuté tak, aby boli pre psa čo najviac komfortné.

d-control Professional Diaľkové tréningové obojky d-control professional sú určené predovšetkým pre športový a služobný výcvik, ale uplatnenie tiež nájdu aj pre bežné používanie. Jednou z veľkých výhod je, že obsahujú všetky funkcie v niekoľkých úrovniach: zvuk, svetlo, vibrácie, stimulačný impulz. Funkcie je možné nastaviť jednoducho pomocou tlačidla. Prijímač je možné si zvoliť v troch veľkostiach, ktoré sú kompatibilné s professional, professional mini a professinal one. Túto vlastnosť ocenia predovšetkým majitelia psov odlišných rás, kedy môžu naraz ovládať dva rôzne veľké prijímače. Sady d-control professional sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a sú vodotesné. Pre pohodlné uchopenie a odolnosť proti nárazu sú prvky na vysielači pogumované.

d-control mini Ako z názvu vyplýva sú to menšie prijímače modelu d-control. Prijímač je ľahší, rozmerovo menší a celkovo disponuje slabšími stimulačnými impulzmi. Je vhodný pre malé a stredné plemená psov, alebo pre väčšie menej temperamentné a citlivé psy. Obojky sú vybavené troma základnými funkciami : zvuk, stimulačný impulz a booster. Väčšina modelov je možné naraz použiť pre výcvik dvoch psov. Dosah je rozdelený na 200, 500, 900 a 1500 m. Obojky d-control mini sú špecifické svojou modrou farbou.

d-control externé ovládanie Výcvikové obojky d-control 610, 1010 a 1610 a d-control 510, 910 a 1510 mini sú vybavené externým diaľkovým ovládaním – one touch. Ten je užitočným doplnkom pre športovnú a loveckú kynológiu ako aj pri behu, jazde na bicykli, na koni a pod. One touch umožňuje jedným stlačením aktivovať v prijímači navolený stimulačný impulz. Prijímače disponujú rovnakými funkciami ako d-control a d-control mini. Ovládanie one touch je možné využívať len u týchto upravených modeloch, ktoré majú vstup pre konektor.

Sprejové výcvikové obojky

d-control AQUA spray – Sú skvelou pomôckou pre výcvik menej temperamentných psov. Pomáhajú vyrušiť psa z nevhodného správania sa v správny čas. Obojky sú skvelou pomôckou pri vychádzkach, kedy pes ocení voľnosť pohybu, ale bude stále pod našou kontrolou. Hlavná funkcia tohto zariadenia je sprejová korekcia v podobe nepríjemného chladivého spreja, ktorý je nasmerovaný k psiemu ňufáku. Aj samotný zvuk vydaný pri použití spreju je psa dostatočným impulzom. Ďalšími funkciami je zvuková a vibračná korekcia. Sprejové náplne je možné objednať ako parfumované, tak aj neparfumované.

Vibračné výcvikové obojky

d-control 440 – 1640 – Vibračné výcvikové obojky d-conrol 440, 640, 1040 a 1640 disponujú funkciami: vibrácie, svetlo a zvukový signál. Prijímač s funkciou vibrácie ide spustiť v niekoľkých režimoch. Táto funkcia bola navrhnutá ako alternatívny spôsob komunikácie pre psov s poruchami sluchu alebo pre výcvik precitlivených psov na stimulačný impulz. Funkcia svetlo umožňuje ľahko lokalizovať psa v tme. Ďalej je ho možné použiť na upútanie pozornosti, prípadne ako pochvalu pre psa. Nerezové kontaktné body sú nahradené plastovými.

GPS vyhľadávacie zariadenie

DOG GPS Slúži na sledovanie psov vo vzdialenosti viac než 20 km a umožňuje lokalizáciu 9 až 13 psov podľa modelu. Pre zaistenie čo najväčšieho dosahu gps využíva najmodernejšiu technológiu modulácie rádiového signálu LoRa( Long Range). DOG GPS sa skladá z vysielača, ktorý je umiestnený na psom obojku a prijímača (ručného zariadenia), na ktorom psovod vidí vzdialenosť a smer polohy psa. Zariadenie má jednoduché a praktické ovládanie. Na displeji prijímača možno sledovať silu RF signálu, presnosť GPS pozície, stav akumulátora vysielača a prijímača. Funkcie sú špeciálne upravené pre poľovnícke hony. Prijímač je vyrobený z kvalitných materiálov a vysielač je svojou veľkosťou komfortný pre všetky plemená psov.

Elektronické neviditeľné ploty

d-fence Elektornický neviditeľný plot d-fence umožňuje rýchlo a jednoducho vymedziť hranice priestoru, v ktorom sa môže pes slobodne pohybovať. Ponúka ideálne riešenie v prípadoch kedy, kedy pes nerešpektuje postavený plot a neustále uteká z pozemku, alebo tiež k vymedzeniu časti pozemku, do ktorého nechceme aby pes vstúpil. Zariadenie je veľmi jednoduché nainštalovať v miestach, kde klasický plot nie je možné použiť.

Elektronické obojky proti štekaniu

d-mute – Je bezpečným a efektívnym prostriedkom, ktorý pomáha eliminovať nadmerné štekanie psieho spoločníka. Jednoducho a účinne rieši prípady, kedy pes reaguje na čo najmenší podnet alebo dokonca šteká celý deň po našom odchode do práce a obťažuje tak svoje okolie. Obojok, ktorý ma pes na krku sa aktivuje vibráciami psích hlasiviek. Tento systém tak zabraňuje riziku falošného spustenia vyvolaného štekotom iného psa. D-mute disponuje celkovo piatimi voliteľnými režimami pre korekciu štekania a jedným testovacím režimom. K dispozícii sú modely d-mute a d-mute light určené pre stredné a veľké plemená, a modely d-mute small a d-mute small light vhodné pre malé a stredné plemená psov.

Výcvikové podávače loptičiek

d-balls – Výcvikové podávače d-balls, d-ball mini a vyhadzovače loptičiek d-ball UP sú vynikajúcou efektívnou pomôckou pre motivačný tréning a pre nácvik rôznych cvičení. Umožňujú odmeniť psa vypustením loptičky v správny moment za dobre prevedený povel. Sú vhodné pre športovú kynológiu, policajné výcvikové strediská a pre domáce použitie. Jedným vysielačom d-balls možno ovládať štyri podávače, každý z nich disponuje funkciou zvuku a zásobníkom na štyri loptičky, ktoré je možné vypúšťať jednotlivo. D-ball mini podávač je vyrobený v dvoch verziách. Jeden sa upevňuje pomocou suchého zipsu na špeciálne upravenú vestu psovoda. Je vynikajúcou pomôckou pre tréning povelu “k nohe“ a chôdze pri nohe. Druhá verzia s magnetmi je určená pre upevnenie k odevu alebo ku karosérii automobilu. D-ball UP odpaľuje loptičky do výšky 3 m zo šikmej polohy. Na kovovej podpore môže byť dostrel až 6 metrov.

Neváhajte a vyberte si zo širokej škály produktov značky DOGtrace.

 

zdroj: dogtrace.com
 

raptor
Doručenie zadarmo DOPRAVA ZADARMO Pri nákupe nad 99,00 € máte dopravu ZADARMO.
Poľovnícky e-shop, overený zákazníkmi na heureke

Tento e-shop používa cookies, ktoré pomáhajú zabezpečiť kvalitu našich služieb.
Kliknutím na tlačidlo „SÚHLASÍM“ alebo akýkoľvek odkaz na stránke súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a v reklamných sieťach na iných weboch.

SÚHLASÍM viac o cookies